Acts en bands

De acts en bands waarmee Diana Olierook te boeken is, zijn zeer uiteenlopend qua genre, samenstelling en doelgroep. Daarom staan de verschillende acts hieronder op doelgroep uitgesplitst.

Bruiloft en ceremonie

Gaat u trouwen en zoekt u een muzikale act voor de bruiloft, receptie of huwelijksceremonie? Diana Olierook en Sjors Dahmen treden samen op als akoestisch duo, een goede keus voor de muzikale omlijsting van uw huwelijksceremonie. Zoekt u een live band voor feest? Dan zoekt u The Menu! Vanaf 6 personen uit te breiden tot een 12 persoonsbezetting! www.themenuband.com. Liever een stijlvol allround duo? Bekijkt u dan eens de website van Luxury .

Zorginstellingen en seniorenhotels

Gezelligheid met Diana is een muzikaal programma dat speciaal is afgestemd op senioren en heeft tevens een aangepaste variant voor verstandelijk gehandicapten . Het repertoire is uitermate geschikt voor zorginstellingen, dagbesteding voor ouderen, seniorenhotels en dergelijke. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Engelstalige, Duitstalige en Limburgstalige liedjes die herkenbaar zijn voor de doelgroep. Meezingers, mooie luisterliedjes, country songs, vrolijke discohits, en natuurlijk een polonaise voor de mensen die nog goed ter been zijn... Het komt allemaal voorbij! Kijk voor meer informatie op www.gezelligheid-met-diana.nl.

Bedrijfsfeest

Zoekt u een live band? Dan zoekt u The Menu! Vanaf 6 personen uit te breiden tot een 12 persoonsbezetting! www.themenuband.com 

Liever een stijlvol allround duo? Bekijkt u dan eens de website van Luxury .Zoekt u echter een korte zang- en dansact die gedurende 30 minuten ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan, dan is Diana Solo  een goede keuze. 

 

 

Hotel, café, klein privéfeest, diner en receptie

Voor kleinere optredens, zoals in een hotel, op een camping, in een café, op een klein privéfeest, of tijdens een diner of receptie zijn er diverse mogelijkheden in solo- en duosamenstelling.  Het repertoire kan volledig worden afgestemd op verschillende doelgroepen en gelegenheden (van +/- 25 tot 80 jaar). Tijdens een diner of receptie kunnen we een stijlvol, akoestisch (eventueel mobiel) optreden verzorgen en tijdens een feestavond zorgen we ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! Vraag naar de mogelijkheden via info@dianaolierook.nl en dan sturen wij graag een voorstel op maat.