Acts en bands

De acts en bands waarmee Diana Olierook te boeken is, zijn zeer uiteenlopend qua genre, samenstelling en doelgroep. Daarom staan de verschillende acts hieronder op doelgroep uitgesplitst.

Bruiloft en ceremonie

Gaat u trouwen en zoekt u een muzikale act voor de bruiloft, receptie of huwelijksceremonie? Kijk dan eens op www.wedding-music.nl. Hier staan alle acts opgesomd waar Diana mee te boeken is, van akoestisch duo voor tijdens de ceremonie of de receptie, tot en met een 12-koppige showband en alles wat er tussenin zit! 

Zorginstellingen en seniorenhotels

Gezelligheid met Diana is een muzikaal programma dat speciaal is afgestemd op senioren en heeft tevens een aangepaste variant voor verstandelijk gehandicapten . Het repertoire is uitermate geschikt voor zorginstellingen, dagbesteding voor ouderen, seniorenhotels en dergelijke. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Engelstalige, Duitstalige en Limburgstalige liedjes die herkenbaar zijn voor de doelgroep. Meezingers, mooie luisterliedjes, country songs, vrolijke discohits, en natuurlijk een polonaise voor de mensen die nog goed ter been zijn... Het komt allemaal voorbij! Kijk voor meer informatie op www.gezelligheid-met-diana.nl.

Bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest waarbij een band gewenst is, zijn de bands Universe en Dimension12 zeer geschikt als avondvullende act. Zoekt u echter een korte zang- en dansact die gedurende 30 minuten ervoor zorgt dat de voetjes van de vloer gaan, dan is Diana Solo  een goede keuze. 

 

 

Hotel, café, klein privéfeest, diner en receptie

Voor kleinere optredens, zoals in een hotel, op een camping, in een café, op een klein privéfeest, of tijdens een diner of receptie zijn er diverse mogelijkheden in solo- en duosamenstelling. Het repertoire kan volledig worden afgestemd op verschillende doelgroepen en gelegenheden (van +/- 25 tot 80 jaar). Tijdens een diner of receptie kunnen we een stijlvol, akoestisch (eventueel mobiel) optreden verzorgen en tijdens een feestavond zorgen we ervoor dat de voetjes van de vloer gaan! Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier en dan sturen wij graag een voorstel op maat. 

 

Voor kleinere horecagelegenheden is ook all-round coverband Universe tegen een speciaal cafétarief te boeken.

Carnaval en zittingen

Zoekt u een all-round band voor uw carnavalsavond of -gala die ook kan zorgen voor de nodige carnavals- en feestmuziek? Dan is Universe de band die u zoekt!  

 

Mag de band tijdens uw carnavalsgala echter ook een all-round showband zijn, die geen carnavalsmuziek speelt, maar wel zorgt voor een onvergetelijke show met blazers en danseressen? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen op de website van Dimension12