Zangles en workshops

Diana Olierook biedt binnen haar muziekschool Hometown Studio zanglessen en workshops aan voor zowel kinderen als volwassenen. De hoofdvestiging bevindt zich in Grevenbicht en er is tevens een tweede locatie in Heerlen. De basis van alle lessen en cursussen die worden aangeboden, bestaat uit het aanleren van een gedegen zangtechniek, volgens de succesvolle, wereldwijd gebruikte techniek EVT (Estill Voice Training), waarin Diana de enige Certified Master Teacher in Limburg is. De zanglessen hebben een populaire en praktijkgerichte aanpak en veel aandacht voor performance en interpretatie.

In januari 2011 startte Diana haar zangschool met het concept Junior Star Factory (voor kinderen vanaf 6 jaar). Dit groeide binnen enkele weken uit tot een groot succes! Al snel kwam er ook vraag naar zangles voor volwassenen. Het werd daarom eind 2012 tijd voor het nemen van een nieuwe stap: het openen van de Hometown Studio.

 

De in de Hometown Studio gevestigde zangstudio is voorzien van de modernste faciliteiten die het mogelijk maken om zo praktijkgericht en aansprekend mogelijk te werk te gaan. Zo zijn er professionele opnamefaciliteiten (zowel voor audio- als video-opnames), is de ruimte aangekleed met podiumverlichting, is er een zanginstallatie en zijn er ook presentatiefaciliteiten voor het geven van modern opgezette theorielessen.

 

Lesconcepten en workshops

Zangstudio Diana Olierook biedt cursussen in groepsverband aan voor vrijwel alle doelgroepen, maar het is ook mogelijk om privé of duo lessen te volgen. Naast de lessen worden er diverse zanggerelateerde workshops aangeboden, zoals kinderfeestjes waarbij er een zelf ingezongen videoclip wordt opgenomen, teambuildingsworkshop met zangopname en eventueel een videoclip, en diverse zangtechniek- en performanceworkshops voor zowel hobbyisten als professionals. 

 

Kijk voor meer informatie op www.hometownstudio.nl